#LuckyNan

CONCURS DE FOTOS “CELEBREM 5 ANYS”

imagen-blog

A nosaltres ens sembla que fós ahir que feiem la presentació de El Nan Casteller. A new Game an old tradition a la seu de la colla dels Xiquets de Reus. Presentavem el primer joc de construcció que permet recrear els models reals de castells tal i com els fan els Castellers a la plaça.

En aquest temps han utilitzat el Nan Casteller més de 150 escoles, hospitals de referència com l’Hospital pediàtric Sant Joan de Déu, colles castelleres, empreses i molts nens i nenes que es passen hores jugant. El nostre millor regal. el Nan Casteller no és només un joc de construcció de fusta, s’ha convertit també en una Joguina educativa, que fomenta l’equilibri (fins a 25 pisos d’alçada), l’encaix i l’empatía, ja que és l’únic joc que es construeix amb ABRAÇADES.

I moltes abraçades i moltes GRÀCIES és el que volem donar a tothom que ha confiat en aquest petit projecte que es va consolidant.
imagen-blog3

Per això he fet un nou PACK EDICIÓ MOOOOLT ESPECIAL del Nan Casteller: “ANEM DE FESTA” on recuperem la nostra primera capsa i li afegim uns adhesius xulíssims per disfressar als Nans Castellers d’algunes de les nostres principals celebracions: Castanyada, Carnaval, Sant Jordi.

I per celebrar-ho, SORTEJAREM un PACK ANEM DE FESTA entre tothom que pengi una foto amb el Nan Casteller compartint abraçades i somriures!

T’ho perdràs?

Bases del concurs:

  1. Penja una foto a les tevés xarxes socials (facebook i/o instagram) i etiqueta a @elnancasteller i amb el hastag #elnancastelleranemdefesta
  2. Tens temps del 06/09/2017 fins al 15/09/2017. El dia 16/09/2017 donarem el nom del guanyador@
També et pot agradar
#elNanWorld
Les galetes del Nan
#LuckyNan
Les galetes del Nan

Deixa un comentari